Battle of the rookies Team edition

Event description

Battle of the rookies är tillbaka 13-14e september i team om 2!

Det har varit en tuff tid för oss alla och längtan efter att tävla är stor. Därför är vi extra glada att vi får göra detta igen! Detta är en tävling för er som inte tävlat innan utan är nyfikna och vill utmana er i vardagen. Detta är inte för er som tävlat mycket eller tom ett par gånger. Ingångsvikterna och skillsen man behöver är relativt låga och det handlar om att ha roligt och få känna på känslan att tävla tillsammans med sin kompis.

När det kommer till pandemin så är vi övertygade om att vi kommer kunna att genomföra en säker tävling med dom restriktioner som kommer vara just då. Vi ser redan nu lättnader och ihop med vaccineringen så är vi väldigt hoppfulla att detta ska gå bra. Med reservation om regler om hur många som kommer kunna vara i lokalen och hur flödet ska vara i lokalen. För att helt och hållet spika detta får vi avvakta dessa regler tills vi står med dom restriktionerna som är just då i september. Skulle det vara så att tävlingen av någon anledning skulle behövas att ställas in eller flyttas kommer man kunna få sina pengar tillbaka.


Anmälan sker från 14e juni kl 20:00
Kostnad 150 euro

anmälan sker genom competition corner. Länk kommer.


Team om 2 Klasser
Herr 30 lag
Dam 30 lag
Herr master 30-40 10 lag
Dam master 30-40 10 lag
herr master 40+ 10 lag
dam master 40+ 10 lag

Herrar 13e November 4 event
Damer 14e November 4 event


Att kunna:
Front squat 60/40
Clean and jerk 60/40
Snatch 40/30
hspu nej
Pullups 5-7 obrutna
Toes to bar 5-7 obrutna
Double unders ja
Muscle ups nej
KB swing 32/24

Detta är bara en guidning om vad man bör behärska. Vissa kan mer och vissa kan mindre. Där till förekommer ju alla andra grundrörelser som kan förekomma i en tävling.

Vid förhinder så som sjukdom, skada, bröllop eller några som helst personliga förhinder som gör att man inte kan deltaga kan man ej få pengarna tillbaka. Man har möjlighet att sälja sin biljett fram till 18e augusti på egen hand och tyvärr inget som Battle of the rookies kommer att ombesörja. Anmälan är bindande.

Vi ser ljust på framtiden och är glada att kunna vara tillbaka med battle of the rookies i borgen som numera har en rigg som är 40m lång!

Välkomna!