Dance Fitness Showdown

Event description

Deze competitie is voor iedereen die groepslessen volgt of geeft ongeacht level of ervaring
Van de dansvloer naar het podium! Een showdown voor alle enthousiaste vrouwen en mannen die elke week staan te knallen in hun favoriete dansfitness les. Zumba, Sh’bam, Bodyjam, alle groepslessen waar de energie eraf spat, de mooiste moves worden gemaakt, maar waar dit feest altijd verborgen blijft voor het publiek. Dit is jullie kans!

Geef je op, samen met jouw instructor en show us what you have got!

 

CATEGORIEËN

SECRET SUPERSTARS
Het gaat niet om winnen, maar om  plezier! Meedoen is alleen al super gaaf! Jullie zijn de gezelligste groep ooit en kunnen niet wachten om er samen een feestje van te maken. (bijv. beginners, 65plus, low impact)

FRONT ROW DIVA'S
Dit is jullie kans om te shinen! Jullie missen geen les, kunnen alle steps dromen en als de instructor te laat is nemen jullie de boel gewoon over. U rock! (Zumba fitness, Bodyjam,high impact)

 

Rules

Een team bestaat uit minimaal 4 personen (geen max).
Per team mag er max. één instructor meedansen.
Om je te kwalificeren voor de finale stuur je per team één video in met een door ons vooraf bepaalde choreo, track & daarbij behorende basic rules (bekendmaking 1 nov 2021).
Je hebt 6 weken de tijd om deze video in te sturen (tot 16 dec 2021).
Jullie video komt in onze online Showdown gallery en het stemmen kan beginnen! 
Jullie video wordt beoordeeld door onze geweldige en professionele jury.
Op 9 januari sluiten de stemmen, ontvangen jullie het jury rapport en worden de winnaars bekend gemaakt.
Per categorie gaan er 15 teams door daar de finale. 13 Teams gaan door a.d.h. van het juryrapport, 2 teams gaan door op basis van stemmen (so go and make your friends and family crazy).
De winnaars ontvangen een nieuwe opdracht voor de finaledag.  

 

 

 

 

 

Yes! Jullie zijn dat vaste groepje van de maandagavond, een stel sportmaatjes of jullie kennen elkaar alleen van de sportbar. Samen met (of zonder als je durft) jullie instructor willen jullie wel eens laten zi