Event description

D. 3. januar 2013 mistede jægersoldat René Brink Jakobsen livet ved en eksplosion i Upper Gereshk Valley i Afghanistan. Året efter optog .com 'RENE' som officiel HERO workout - denne står fortsat som den eneste danske officielle HERO workout.

For at ære mindet om René og de mange nationale og internationale soldater, som betaler den højeste pris, inviteres affiliates og funktionelle træningscentre over hele Danmark til at udføre 'RENE' på årsdagen for hans død.

LOCKDOWN 2021

Grundet lockdown af størstedelen af landets boxe og træningscentre foreløbig frem til netop d. 3. januar, hvor 'RENE' har årsdag, kan udførelsen af pull-ups vanskaliggøres for nogle medlemmer (- workoutens øvrige elementer; løb, lunges og burpees udføres let udenfor).

Har den lokale box eller træningscenter ikke en udendørs pull-up mulighed, appellerer vi til kreativitet indenfor øvelser i samme muskelgruppe; bendover row eller press med objekt, push-ups og lign.

REGISTRERING OG INDMELDING

Registreringen på Competition Corner, hvor man efter udførsel og indtastning af sin score kan sammenligne sin tid med de øvrige lokalt eller på tværs af hele landet. 

Skaleres en eller flere af øvelserne ift. det foreskrevne (Scaled) angives dette ved indmelding.

SORTERINGS MULIGHEDER

Udover et samlet leaderboard for hele landet er det også muligt at filtrere på;

  • Internt i boxen
  • Master +35 / +40 / +45 / +50
  • First Responder (Military, Law enf., EMT & Firefighter)
  • Region og evt. organisation (f.eks. internt i Copenhagen)

Vi håber, at hele Danmark igen i år vil være med til at ære mindet om René Brink Jakobsen.