Event description

I samarbete med WE Arlandastad inbjuder Svenska Polisidrottsförbundet till Svenska Polismästerskapen i Funktionell Fitness

 
Tid och plats:

För femte gången arrangeras Polis SM i Funktionell Fitness. Den 14 februari 2021 går tävlingen på WE Arlandastad, Pionjärvägen 71e. Exakta tider kommer när det närmar sig men räkna med att tävlingen kan hålla på kl.07:30-20:00 inklusive inregistrering och prisutdelning.

Information:

Tävlingen kommer att avgöras genom ett antal olika event under dagen. Varje event ger poäng beroende på placering vilket sedan resulterar i en slutplacering. Det kan även komma att vara en cut inför finalen. Då tävlingen syftar till att få fram det mest vältränade polislaget i landet kommer eventen testa olika egenskaper för att se vem som är mest allsidig. Eventens innehåll kommer delvis att släppas samma vecka som tävlingen äger rum.

Covid-19:

Om rådande restriktioner kvarstår kommer vi anpassa tävlingsdagen så att inte fler än 50 deltagare tävlar samtidigt. Detta kan innebära att vi måste dela upp dagen i två tävlingar. Hälften tävlar på fm och hälften på em. Vi kommer även anpassa eventen för att ni skall kunna hålla avstånd till de andra tävlande lagen.

Klasser:

Tävlingen är en lagtävling i lag om två, uppdelad i två åldersklasser. Open age och masters. I laget kan ni välja könskonstellation, alla lag i samma åldersklass tävlar mot varandra oavsett kön. Alla klasser kommer att köra event som i grunden är de samma men eventuellt nerskalade till viss del i mastersklassen.

Open age lag om 2: dam/dam, herr/herr eller mixed. Masters lag om 2: dam/dam, herr/herr eller mixed. Båda i laget måste vara 35 år fyllda samt er gemensamma ålder skall vara minst 80 år. Civilanställda, polisaspiranter och polisstudenter är välkomna att delta. 

Anmälan:

Anmälan görs via Competition Corner. Anmälan ska innehålla namn, mobilnummer, polisregion, ålder, tävlingsklass och storlek på linne/T-shirt.

Avgift:

1200 kr/lag (120 EURO) exklusive administrativ avgift från Competition Corner. T-shirt/linne samt goodiebag till alla atleter.

Boende:

Rabatterat boende på Connect Hotels Arlandastad kommer att erbjudas.

Upplysningar:

Löpande information, standards och allt annat du behöver veta om tävlingen kommer du hitta på vår FB sida https://www.facebook.com/polisSMfunktionellfitness

För vidare kontakt och frågor maila till info@polisidrott.se eller ring Mikaela Kellner på telefon 0708-381 320.

Standards:

Sponsorer:

Vi vill redan nu tacka de företag som sponsrar denna tävling. Dessa företag ser till så att både funktionärer och tävlande får en varsin tröja samt goddiebags med bars och energidryck. Prisbordet för dem som kniper en pallplats kommer vara med en väl påfyllt. Även samarbetspartners som gör att ni som behöver kan bo på hotell till ett förmånligt pris.

Tack till

Nocco, I Can I Will, Burpee Shop, Barebells, Connect Hotels Arlandastad och Svenskt Kosttillskott.

Välkomna till Stockholm och WE Arlandastad

Mikaela Kellner, Peter Blaha och Andreas Lindberg