First Timers XX

Onsite Competition for Individuals and teams

Event description

Vores eventpartner Bodylab.dk, vennerne fra STATE og vores trofaste værter ved CrossFit PitStop danner rammerne når 'First Timers' fejrer sin 20'ende konkurrence.

'First Timers XX (20)' er to separate en-dags konkurrencer med hhv. TEAM (samme køn og Mix) om lørdagen og INDIVIDUEL om søndagen.

Leder du efter en First Timers konkurrence på Sjælland, se First Timers XIX (d. 17-18. oktober, Køge)

En oversigt over øvelser på 'First Timers' niveauet findes her; http://bit.ly/Comp_Divisions

Husk, at First Timers er en debutantkonkurrence, hvor atleterne ikke tidligere må have deltaget i åbne konkurrencer, hverken som team eller individuel (OPEN, interne konkurrencer og lign. undtaget). Endvidere skal alle atleter EFTER BEDSTE OVERBEVISNING være på begynder-niveau på konkurrencedagen.

Vi forstår at vurdering af eget niveau kan være vanskeligt - vi appellerer derfor altid til sparring med lokale instruktører ligesom vi selvfølgelig gerne giver vores sparsomme vurdering. Er man instruktør eller træner med man på Øvet/RX niveau hjemme i boxen, bør man som minimum overveje en Scaled konkurrence i stedet. Vi gør hvad vi kan for at undgå 'sandbagging', men har brug for jeres ærlighed og respekt for First Timers konceptet.

TILMELDING 
Team (lørdag): 749,-/hold inkl. Bodylab T-shirts og Goodiebags
Individuel (søndag): 399,-/person inkl. Bodylab T-shirt og Goodiebag
Bemærk, ex. Competition Corner gebyr

Vi håber, at de garvede atleter, instruktører og boxledere rundt omkring i landets boxe og træningscentre vil tage First Timers atleterne under deres vinger og sikre dem de bedste forberedelser til konkurrencen.

Vi glæder os til at se jer i CrossFit PitStop.