First Timers XIX

Onsite Competition for Individuals and teams

Event description

Vores eventpartner Bodylab.dk, vennerne fra STATE og vores First Timers værts-veteraner i LIFTRS GYM danner rammerne når vi post-corona genoptager vores debutantkonkurrencer; 'First Timers'.

'First Timers XIX (19)' er to separate en-dags konkurrencer med hhv. TEAM (samme køn og Mix) om lørdagen og INDIVIDUEL om søndagen.

En oversigt over øvelser på 'First Timers' niveauet findes her; http://bit.ly/Comp_Divisions

Husk, at First Timers er en debutantkonkurrence, hvor atleterne ikke tidligere må have deltaget i åbne konkurrencer, hverken som team eller individuel (OPEN, interne konkurrencer og lign. undtaget). Endvidere skal alle atleter EFTER BEDSTE OVERBEVISNING være på begynder-niveau på konkurrencedagen.

Vi forstår at vurdering af eget niveau kan være vanskeligt - vi appellerer derfor altid til sparring med lokale instruktører ligesom vi selvfølgelig gerne giver vores sparsomme vurdering. Er man instruktør eller træner med man på Øvet/RX niveau hjemme i boxen, bør man som minimum overveje en Scaled konkurrence i stedet. Vi gør hvad vi kan for at undgå 'sandbagging', men har brug for jeres ærlighed og respekt for First Timers konceptet.

TILMELDING
Team (lørdag): 749,-/hold inkl. Bodylab T-shirts og Goodiebags
Individuel (søndag): 399,-/person inkl. Bodylab T-shirt og Goodiebag
Bemærk, ex. Competition Corner gebyr

Vi håber, at de garvede atleter, instruktører og boxledere rundt omkring i landets boxe og træningscentre vil tage First Timers atleterne under deres vinger og sikre dem de bedste forberedelser til konkurrencen.

Vi glæder os til at se jer i LIFTRS GYM.