4400 Team Challenge

Onsite Competition for Individuals and teams

Event description

CrossFit Kalundborg åbner dørene i deres sprit nye kæmpe center når der i samarbejde med partnere og sponsorer inviteres til den første "4400 Team Challenge".

"4400 Team Challenge" er to separate en-dags teamkonkurrencer, hvor der stilles i teams af to personer (samme køn eller mix) i niveauerne SCALED (lørdag) eller INTERMEDIATE (søndag).

FØRSTE GANG EFTER 'LOCKDOWN'
Vi er meget opmærksomme på, at konkurrencen for flere vil være første gang på konkurrencegulvet efter længere tids pause. Dette vil således afspejle sig i konkurrencens programmering, hvor det selvfølgelig vil blive udfordret, men med øje for den aktuelle situation.

TILMELDING | Åbner onsdag d. 01. juni kl. 20:00
749,-/team inkl. goodiebags.
Tilkøb af tilkøb af T-shirt med personligt tryk (f.eks. teamnavn) tilgår.

COVID-19 SIKKERHED
Konkurrencen afholdes naturligvis iht. alle på det tidspunkt gældende regler og forbehold ifm begrænsning af smitterisiko for atleter, staff og tilskuere. Dette omfatter bl.a. afspritning af udstyr mellem heats, begrænset dommer/atlet kontakt samt afmærkning af tilskuer områder.

Vi håber, at rigtig mange af jer har lyst til at byde CrossFit Kalundborg velkommen i det danske fællesskab d. 29-30. august.