Event description

I samarbejde med vores hovedsponsorere NOCCO Danmark og Barebells Denmark samt vores udstyrspartner Fitness Engros A/S, er det med stor fornøjelse - og imod alle forventninger - at vi d. 22-23. august igen i år kan invitere til vores årlige strand- og vandkonkurrence 'Beach Games'.

'Beach Games 2020' er to separate en-dags teamkonkurrencer, hvor vi træder ud af de traditionelle box-rammer og lader workouts inspirere af strand, vand, odd-objects og området omkring Vestre Fjordpark.

Der kan stilles i følgende niveauer:
LØRDAG | BEGYNDER: Teams af to personer af samme køn.
SØNDAG | ØVET: Teams af to personer af samme køn og mix.

FØRSTE GANG EFTER 'LOCKDOWN'
Vi er selvfølgelig meget opmærksomme på, at konkurrencen for de fleste vil være første gang efter længere pause. Således appellerer vi også til en uformel og god dag, hvor der grines og snakkes lige så meget som der kæmpes om podiet. Samtidig tager vi naturligvis højde for den ekstraordinære situation i konkurrencen programmering.

TILMELDING | Åbner mandag d. 29. juni kl. 20:00 (link tilgår)
749,-/team inkl. t-shirts og goodiebags.

COVID-19 SIKKERHED
Konkurrencen afholdes naturligvis iht. alle på det tidspunkt gældende regler og forbehold ifm begrænsning af smitterisiko for atleter, staff og tilskuere. Dette omfatter bl.a. afspritning af udstyr mellem heats, begrænset dommer/atlet kontakt samt afmærkning af tilskuer områder.

Vi håber I har lyst til at (gen)åbne vores eventsæson i Vestre Fjordpark d. 22-23. august 2020.