A magyar virTUSA x NEFFISZ

Event description

"A magyar virTUSA x NEFFISZ"
Ingyenes online funkcionális fitnesz verseny a NEFFISZ szervezésében! Nem csak NEFFISZ igazolt versenyzők számára!

Note: Sorry, but this competition is for Hungarian citizens, native Hungarian speakers or individuals living in Hungary only!

Keressük hazánk "A magyar virTUSA" bajnokait Elit és Open divíziókban és az iF3 bontásban korosztályos kategóriákban:
🔹 U18=2002-2003 születésűek és U16=2004-2005 születésűek (a hónap nem számít)
🔹 30-34, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60-64 és 65+ évesek (az atléták életkorát a 2020. december 31-i állapotuk szerint határozzuk meg).

A versenyünk célja a szövetség igazolt versenyzői számának növelése, ezért a NEFFISZ igazolt versenyzők közül (legalább rajtengedély) egyes helyezettek tárgynyereményekben részesülnek.

Ha csatlakozni szeretnél sportolóként a szövetségünkhöz és képvisenéd az egyesületedet, edzőtermedet, akkor az email címünkre (info@neffisz.hu) vagy messengeren küldött jelentkezéssel tudod elindítani a folyamatot, mindenben segítünk, hogy már ezen a versenyen NEFFISZ-es legyél!

Versenyünk célja, hogy a lehető legautentikusabb, az élő versenyekhez leginkább közelítő feladatokban versenyezhessetek, így súlyemelés és a futás is szerepelni fog a tesztek között.

Tudjuk, hogy jelen helyzetben már sok helyen az edzőtermek üzemelenk, de ez nem jelenti azt, hogy mindenhol elérhetőek az edzőtermi körülmények és eszközök. Ezért, illetve a korábbi eszközfelmérő kutatásunkra beérkezett adatok alapján a feladatokban és gyakorlatokban próbáltunk ehhez idomulni.