Event description

I anledning af 'Støt Brysterne'-måned og den landsdækkende 'Lyserød Lørdag' kampagne inviterer vi det danske CrossFit og functional training miljø til at sige 'Fu** Cancer'.

'Fu** Cancer' består af to separate en-dags konkurrencer i teams af to personer af samme køn. Divisionerne er opdelt således;

Lørdag: Team Intermediate & Team RX
Søndag: Team Scaled

En øvelsesoversigt over divisionerne kan findes her.

Udover konkurrencen i sig selv har begivenheden til formål at skabe opmærksomhed samt samle en donation til Kræftens Bekæmpelses arbejde imod kræft. Dette bl.a. gennem salg af støtte t-shirt med konkurrencens logo via Rx'd Shoppen (forsalg) og i konkurrenceweekenden. Øvrige initiativer og aktiviteter præsenteres løbende.

TILMELDING
625,-/team ex. Comp. Corner gebyr.

Bemærk, at tilmelding er ekskl. atlet T-shirts, hvorfor tilmeldingsprisen er lavere end normalt. Atlet t-shirts kan tilkøbes separat, hvor al overskuddet herfra går til donationspuljen. Skaffes der således en eller flere t-shirt sponsorer går hele beløbet fra t-shirts til puljen.

Kræft er noget lort - og det er desværre efterhånden de færreste, som ikke har haft sygdommen inde på livet i en eller anden grad. VI håber at I har lyst til - som atleter og/eller tilskuere - at samles i CrossFit Pitstop og sige 'Fu** Cancer'

Bemærk, at konkurrencenavnet kan være genstand for ændringer efter offentliggørelse.