First Timers 19.3

Onsite Competition for Individuals and teams

Event description

CrossFit Dannebrog er værterne når vi sammen med vores First Timers partner Bodylab.dk d. 7-8. september inviterer til debutantkonkurrencen 'First Timers 19.3'.

'First Timers 19.3' er to separate en-dags konkurrencer med hhv. TEAM (samme køn og Mix) om lørdagen og INDIVIDUEL om søndagen.

Husk, at First Timers er en debutantkonkurrence, hvor atleterne ikke tidligere må have deltaget i åbne konkurrencer, hverken som team eller individuel (OPEN, interne konkurrencer og lign. undtaget). Endvidere skal alle atleter EFTER BEDSTE OVERBEVISNING være på begynder-niveau på konkurrencedagen.

Vi forstår at vurdering af eget niveau kan være vanskeligt - vi appellerer derfor altid til sparing med lokale instruktører ligesom vi selvfølgelig gerne giver vores sparsomme vurdering. Er man instruktør eller træner med man med Øvet/RX niveau hjemme i boxen, bør man som minimum overveje en Scaled konkurrence i stedet. Vi gør hvad vi kan for at undgå 'sandbagging', men har brug for jeres ærlighed og respekt for First Timers konceptet.

Vores venner fra Bodylab.dk står klar hele weekenden med smagsprøver, gode tilbud og konkurrenceaktiviteter i samarbejde med vores 5.11 Tactical shop, som også er tilgængelig hele weekenden.

TILMELDING (- åbner onsdag kl. 20:00)
Team (lørdag): 679,-/hold inkl. T-shirts og Bodylab.dk goodiebag
Individuel (søndag): 379,-/person inkl. T-shirts og Bodylab.dk goodiebag
Bemærk, ex. Competition Corner gebyr

Vi håber, at de garvede atleter, instruktører og boxledere rundt omkring i landets boxe og træningscentre vil tage First Timers atleterne under deres vinger og sikre dem de bedste forberedelser til konkurrencen.

Vi glæder os til at se jer i CrossFit Dannebrog.