Highway Games KM 2019 - Online kval

Event description

Klubbmästerskap för Highway - Individuellt onlinetävling

KM för Highway är en individuell onlinetävling för damer och herrar. Alla Highways medlemmar är välkomna att vara med i KM precis som på Open.

Samtliga 3 Workouts i KM kommer ha en RX och en Scaled variant. Väljer man att köra Scaled för någon workout så kommer man automatiskt hamna efter alla som körde RX.

Dessutom är vårt online KM ett kval till KM-finalen som går den 25-26 januari på Highway i samband med Partävlingen. De 6 bästa killarna respektive damerna i kvalet går vidare till finalen.

Klasser

Individuell - Dam 

Individuell - Herr 

(Man har i varje workout valet att välja skalad eller RX)

Workout och resultat

Onlinetävligen består av 3 Workouts som släpps enligt följande schema:

Workout 1: 29 november - 2 december.

Workout 2: 6 december - 9 december.

Workout 3: 13 december - 16 december.

Varje Workout släpps på torsdagen kl 07:00.

Resultaten kan registreras under datumen för resp workout fram till 23:00 på dead-line dagen. Alltså resultaten för Workout 1 måste lämnas in senast 23:00 den 2:a december.

För samtliga Workouts så måste du ha en domare (vilken medlem som helst på Highway) som räknar dina reps, noterar tid och vikt och ser till att du upprätthåller standards. Det kan vara olika dommare för olika Workouts. 

För varje workout kommer det att finnas en instruktionsvideo att titta på och ett scorecard att ladda ner och skriva ut.

Domaren måste in och validera resultatet senast 1 dygn efter registereringen för respektive workout stängt. Alltså måste ett resultat för Workout 1 valideras senast 23:00 den 3:e december.

De 6 bästa killarna och 6 bästa tjejerna går vidare till KM-finalen den 25-26 januari där klubbmästarna kommer koras.

Registrering

Registreringen är öppen fram till och med deadline för Workout 1, alltså 23:00 den 2:a december. Därefter går det inte att anmäla sig till tävlingen.

Anmälningsavgift till online kvalet är 15 Euro + service avgift.

Anmälningsavgiften återbetalas ej vid förhinder.

Platser kan inte överlåtas.

Om vi hör eller ser att någon fuskat blir de diskvalificerade.